Ana Sınıfımızda ''Human anatomy from a child's perspectivelues'' İsimli E-twinning Projesi Uygulanmaya Başlanmıştır

Türkiyeden 9, Polonyadan 3, Romanyadan 2, Yunanistandan 1 ortakla başladığımız e-twinning projemiz ana sınıfımızda uygulanmaya başlanmıştır.

14.10.2023 84

Vücut nasıl çalışır? Düşünceler nerede doğar? Kalp nasıl çalışır? Neden nefes alıyoruz? Gördüğümüz şey nasıl? Tatları ve kokuları bize hissettiren şey nedir? İnsan vücudu büyüleyici bir dünyadır. Ne kadar dikkatli inşa edildiğine ve içinde ne kadar çok sürecin gerçekleştiğine inanmak zor. Anatomi öğrenmek çocukların gelişiminde önemli bir rol oynar; yenilikleri uygulamak, okul öncesi çocukların yukarıdaki soruları cevaplamasına yardımcı olacak ve aynı zamanda kendi bedenlerini tanımalarına ve işlevlerini anlamalarına da olanak sağlayacaktır. Çocukların anatominin büyüleyici dünyasına tanıtılması sadece bilgilerini geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzını ve vücutlarına bilinçli bir bakım sağlamayı da teşvik edecektir.